Për të pasur aromë të mirë, duhet të bëni këto 6 gjëra. Partneri do çmendet pas jush!

114
Aroma e mirë, është një ndër gjërat më të mira që mund të ketë një mashkull dhe një femër.
Nuk është e vështirë ta realizoni këtë gjë, edhe pa shpenzuar shumë. Nëse bëni këto 5 gjëra, edhe partnerin do e bëjë të çmendet pas jush.
1. Hidratojeni lëkurën
Një lëkurë e thatë, nuk e përthith aromën e parfumit që ju vendosni. Kujdesuni që lëkura juaj të mos jetë e thatë, pasi nëse e keni të njomë do mbani aromë më të mirë.
2. Hidhini aromë të mirë vendit ku flini
Duhet të hidhni në një sasi të caktuar, pasi mund të ju pengojë edhe të flini. Nëse hidhni aromë, të mirë te jastëku juaj, do bëni që të flini të freskët dhe të qetë.
3. Hidhini aromatik rrobave
Veshjet kanë shumë rëndësi, në lidhje me aromën që mbajnë. Jeni ju që duhet t’i kushtoni rëndësi detergjentëve,që blini. Mos harroni të blini aromatik pasi i lani rrobat.
4. Kujdes me ushqimet që konsumoni
Ajo që hani mund të dalë nga poret e trupit tuaj brenda 48 orëve, pasi keni konsumuar diçka. Kujdes, me erëzat pasi çlirojnë në lëkurë erë jo të mirë.
5. Këpucët duan kujdes
Pasi keni kaluar një ditë të gjatë, pasi të shkoni në shtëpi, hidhini aromë edhe këpucëve tuaj. Ndoshta era te këmbët mund të përhapet. Sigurisht, kujdesuni për këmbët tuaja, që të mbajnë erë të mirë.
6. Shpëlajeni gojën me listerinë
Edhe nëse jeni me shpejtësi dhe nuk mund të lani dhëmbët, mos harroni ta shpëlani gojën me listerinë. Higjena e gojës është një ndër gjërat më kryesore. Imagjinoni të takoni dikë që i mban goja erë, ose ka ngrënë ndonjë ushqim që mban erë të keqe.
Burimi: Cosmopolitan