Një vezë në ditë dhe lamtumirë stresit!

164
Të hash vezë mund të jetë mënyra më e thjeshtë,e lirë dhe e mirë për të marrë proteina. Një kokërr vezë ka 7 gram proteina dhe 85 kalori.
Më poshtë do të shikoni se cilat janë efektet që ju jep ngrënia e vezës:
1. forcon sitestemin imunitar
2. të rrit energjinë
3. zvogëlon rrezikun e prekjes nga sëmundjet e zemrës
4. përmirëson klesterolin
5. do të ndjeheni të ngopur
6. përmirëson lëkurën dhe flokët
7. redukton stresin dhe ankthin
8. forcon dhëmbët dhe kockat