Mos i injoroni dhimbjet e kokës

160
Dhimbjet e kokës janë bërë aq të shpeshta sa që shpesh konsiderohen si pjesë e jetës së përditshme.
Mirëpo mjekë të kësaj fushe kanë bërë thirrje që këto dhimbje të mos lihen anash.
Sipas Michael Munger nga Kansas, dhimbjet e kokës që shfaqen më shumë se dy deri në tre herë në javë, përbejnë arsye për t’u kontrolluar.
Munger ka thënë që nuk duhet të alarmoheni megjithatë dhimbjet e tilla mund të paralajmërojnë ndonjë problem mjekësor.
Kontrollimi i menjëhershëm mundëson që të kuptoni shkaktarin e dhimbjeve dhe të parandaloni ato.