Mjekët refuzojnë kimioterapinë për veten e tyre!

172

Një nivel i rritur i toksicitetit është gjëja e fundit që ka nevojë çdo njeri për të luftuar kundër infeksioneve, sëmundjeve dhe pneumonisë

Anketimet dhe sondazhet vazhdojnë të tregojnë se 3 në 4 mjekë dhe shkencëtarë, refuzojnë kimioterapinë për veten, të afërmit dhe miqtë e tyre, për shkak të efekteve shkatërruese në gjithë trupin, të sistemit imunitar dhe për shkak të kursit jashtëzakonisht të ulët të suksesit. Vetëm 2-4% e sëmundjeve kanceroze reagojnë nga kimioterapia ose provohet se zgjatin jetën dhe kura është paralelizuar në të gjitha nivelet për çdo lloj kanceri.

Sondazhet u kryen nga shkencëtarë të njohur të “McGill Cancer Center”, 118 mjekë ekspert për kancerin. Kërkuan nga mjekët të imagjinonin sikur vuanin nga kanceri dhe të zgjidhnin mes 6 trajtimeve të ndryshme eksperimentale. Mjekët, jo vetëm refuzuan opsionet kimike, por thanë se nuk do të lejonin as të afërmit e tyre të kalonin nëpër këtë proces. Logjikë e thjeshtë, për të kuptuar se kimikatet në një trup të dobësuar janë vdekjeprurëse.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf