Mbajini sa më larg vaginës tuaj këto produkte

331
Shumë femra shqetësohen për pjesët e tyre intime, për aromën, sekrecionet apo pamjen.
Duke dashur të kenë një trëndafil në vend të vaginës, femrat e parfumosin, depilohen me dyll (gjë që nuk rekomandohet nga gjinekologet) vendosin vathë, bëjnë tatuazh etj. Askush nuk mund t’ju ndalojë të bëni çfarë të doni me trupin tuaj, por sigurohuni që 8 produkte e mëposhtme t’i mbani sa më larg vaginës. 
1. Vajrat
Vajrat mund të prishin ekosistemin delikat në vaginën tuaj duke rritur rrezikun e baktereve apo infeksioneve.
2. Deodorantët
Vagina nuk supozohet të mbajë erë trëndafil ! Sprajtët apo parfumet do të irritojnë lëkurën dhe do të çekuilibrojnë florën bakterale. 
3.Sapun
Një shpëlarje e shpejtë me sapun të butë është e gjitha çfarë ju duhet sepse vagina është një organ vetëpastrues. Nuk është e nevojshme ta pastroni në pjesët intime.
4. Krem për heqjen e qimeve
Vagina është një zonë shumë e ndjeshme ndaj mbani larg produktet me kimikate apo që mund të irritojnë lëkurën tuaj.
5. Ushqimet
Ushqimet e ëmbla mund të rrisin rrezikun e shumimit të baktereve !! 
6. Avulli
Përveç rrezikut të frikshëm të djegies, ekziston fakti i thjeshtë se vagina juaj nuk është një lëkurë e rrudhur që duhet pastruar me avull.