Lulelakra dhe rëndësia e saj për një organizëm të shëndetshëm

118
Lulelakra është një mundësi e mirë për të hequr kilogramët e tepërt. Ajo është një perim që ka pak kalori dhe nuk është e pasur me karbohidrate. Prandaj ajo është ideale për të gjithë ata që duan ta tkurrin belin. Është përplot me fibra që ndihmojnë kundër fryrjes, por edhe e përmirëson tretjen. Pos kësaj, është burim i mirë për aminoacide omega 3. Këto aminoacide po ashtu ndihmojnë edhe në sekretimin e leptinës, hormon që rregullon peshën.