Luftoni stresin me lëng shege

215

Shkencëtarët e
universitetit të Edimburgut kanë zbuluar se shega ndihmon për të luftuar
stresin duke qenë një burim i pasur antioksidantësh.

Nëse ju
konsumoni 500 ml lëng shege çdo ditë për dy javë rresht, humori juaj do të
përmirësohet dhe stresi do të pakësohet. Është mirë që njerëzit të konsumojnë
lëng shege, pasi ajo iu heq stresin dhe iu jep energji.