llaç çudibërës për kancerin e zorrëve

147

Shkenctar  në SHBA besojnë që kjo teknikë  mund të përdoret për të luftuar edhe kancerin e gjirit, prostatës, mushkërive dhe i lëkurës

 

Ilaçi “Dy-në-Një” ( IF7), i cili kërkon dhe shkatërron tumoret, ndërsa është i mirë me pjesën tjetër të trupit, është zhvilluar nga hulumtuesit. Në teste janë dashur vetëm disa minuta për t’u akomoduar në tumoret e zorrëve para se t’i kenë zvogëluar apo tkurrur në mënyrë dramatike.

Në disa raste, tek minjtë është shëruar kanceri i të cilëve është menduar të jetë terminal. Ilaçet po ashtu veprojnë “tinëz”, duke shkuar vjedhurazi në sipërfaqet kancerogjene pa shkaktuar dëme në qelizat e shëndetshme që i rrethojnë. Në trajtimet standarde të kancerit, siç është kimioterapia, ilaçet sulmojnë çdokund në trup, që do të thotë që dëmtohen si qelizat e shëndetshme ashtu edhe ato kancerogjene.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf