Ky shurup me hudhër është 10 herë më i fuqishëm se penicilina dhe trajton shumë sëmundje, duke përfshirë dhe kancerin

1174
Sigal

Sot do t’ju prezantojmë me një shurup që ndonëse tepër djegës për gojën, bën mrekulli për shëndetin e trupit tonë. Është fjala për shurupin e hudhrës, i cili ka përbërës të lirë, të disponueshëm dhe të lehtë në përgatitje. Shurupi në përmbajtje të tij ka uthull molle, mjaltë dhe hudhër.

Çdo përbërës është i fuqishëm në vetvete, por efektet e tyre amplifikohen kur përzihet së bashku.

Nga konsumimi i shurupit të hudhrës përfitoni:

Konsumimi çdo ditë i këtij ilaçi do të përforcojë sistemin tuaj imunitar dhe do të zvogëlojë presionin e gjakut, si dhe nivelin e kolesterolit. Shurupi do ta ndihmojë trupin tuaj të luftojë infeksionet dhe gripin, dhe mund të zvogëlojë dhimbjen e shkaktuar nga kushtet inflamatore.

Mjalti është një agjent i fuqishëm antibakterial, anti-viral, ndërsa uthulla e mollës është e pasur me acid citrik, që mund të nxjerrë gurët e veshkave.

Hudhra është një nga ushqimet më të shëndetshme në botë dhe ka veti të fuqishme antivirale dhe antibakteriale që mund të rrisin sistemin tuaj imunitar falë përmbajtjes së alicinës.

Ja se si ta përgatisim ilaçin:

Përbërësit

-200 ml. uthull molle,

-200 ml. mjaltë,

-8 thelbi hudhër.

Përgatitje:

-Para së gjithash prisni në copa të holla ose shypni thelbitë e hudhrës, pastaj shtoni mjaltin dhe uthullën e mollës.

-I përzieni ato për 15 sekonda.

-Vendoseni përzierjen në një kavanoz qelqi, mbylleni dhe mbajeni në frigorifer për 5 ditë.

-Pas 5 ditësh, shurupi juaj do të jetë gati.

Përdorim:

Shtoni 2 lugë çaji shurup në një gotë me ujë, pastaj pijeni përzierjen pas ngrënies. Kjo gjë duhet bërë vetëm një herë në dita, pasi është shumë përbërje e fortë.

Konsumi i rregullt i tij do të përmirësojë shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe do të parandalojë sëmundje të shumta.