Kura natyrale për infeksionet e veshit, këmbëve, mostretjen dhe fytin e skuqur

302

TRAJTIME MJEKËSORE/ Disa mënyra të thjeshta si të largoni mjekun dhe të kujdeseni vetë për shëndetin tuaj 

Në shumicën e rasteve e kemi vetë në dorë që të kujdesemi për shëndetin tonë. Kështu, mjekët japin disa këshilla në mënyrë që për dhimbjet më të lehta të mos i drejtoheni mjekut apo edhe farmacive të lagjes, duke menduar se aty gjendet shpëtimi pasi mjekimin e kemi vetë në dorë.

Mostretja

per me teper lexoni Gazeten Telegraf