Kujdesi për hernien diskale dhe dhimbjet e mesit

192

KUJDES/ Dhimbje e mesit që përsëriten shpesh nuk vijnë nga hernia fiskale, janë dhimbje që vijnë nga reumatizma

Dhimbjet e mesit, tashmë janë bërë të njohura, veçanërisht në vendet, ku njerëzit punojnë në ambiente të mbyllura dhe të automatizuara, ku mbizotëron jeta sedentare. Këto dhimbje nuk janë problematike dhe kalohen lehtë, por nuk duhen neglizhuar nëse përsëriten, ndërsa dhimbjet nga e hernia diskale janë më të rralla. Rastet kur duhen përdorur ilaçet dhe ndërhyrjet kirurgjikale do t’i shpjegojmë në materialin e përgatitur për sot.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf