Kemi një lajm të mirë për ju, tashmë mund të konsumoni çokollatë për të parandaluar diabetin. Kujdes! Çokollata të jetë e zezë dhe vetëm 100 gram. Sipas studiuesve italian, flavonoidet në çokollatën e errët ndihmojnë në neutralizimin e insulinës, kusht ky që pengon zhvillimin e diabetit të tipit 2.
Konsumimi i 100 gram çokollatë të errët në ditë përshpejton metabolizmin e trupit nëpërmjet glukozës.
Tregohuni të matur, hani me masë, çdo gjë e tepërt është e dëmshme për organizmin tuaj.