Këshilla për sëmundjen e SINOZITIT

110

Disa këshilla për sëmundjen e SINOZITIT

1-Evitoni diellin në pikun e vapës.
2-Mbani gjithmone syze edhe në dimër, edhe në verë
3-Përdorni sa më shumë ushqime me fibra.
4-Në rast se ju fillojne dhimbje është mirë që të konsumoni menjeherë kafe.
5-Evitoni zhurmat e larta, të magnetofonit, televizorit.
6-Për tu qetësuar, qëndroni në qetesi të plote dhe në një ambient të mbyllur,
dhe në erresirë për të paktën 30 minuta.