Kanceri i stomakut, simptomat dhe shkaqet e sëmundjes

570

Ja cilat janë disa nga këshillat se si mund ta shmangim 

Kanceri në stomak ndodh kur qelizat në një pjesë trupi fillojnë të mos funksionojnë mirë. Ka shumë lloje kanceri dhe zhvillimi i tyre do të vijë vetëm si pasojë e rritjes jashtë kontrollit të qelizave jo normale. Lloje të ndryshme kanceri sillen në mënyrë të ndryshme. Njerëzit me kancer kanë nevojë për një mjekim që i nevojitet llojit të kancerit në stomak që ata kanë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf