Gjatë mbrëmjes, pasi të keni kryer pastrimin rutinë të fytyrës do të ishte mirë të aplikonit dhe një maskë natyrale. Cila është ajo e duhura, që i siguron lëkurës shkëlqim? Maska me majonezë, përfundimisht!

Pse të blini kremra të shtrenjtë kur mund ta trajtoni veten me një maskë relaksuese në shtëpi, e cila përmban përbërësit idealë? Në përbërje të saj maska ka vaj ulliri, vezë dhe limon.

E mira është që maska të aplikohet në fytyrën e sapolarë me ujë të vakët dhe të mbahet për rreth 20 minuta. Majoneza duhet të jetë ruajtur në frigorifer. Më pas e lani fytyrën dhe shplarjen e fundit e bëni me ujë të ftohtë.

Fytyra juaj do të ndjehet e pastër dhe e relaksuar.