Ja pse duhet të hani një vezë, çdo ditë!

235

Veza është një nga produktet më të mira shtazore dhe më me vlera ushqyese. Të paktën një vezë në ditë duhet ta hani, dhe është e sugjerueshme në mëngjes, në mënyrë që të keni energji gjatë gjithë ditës.

Disa pëfitime që merrni nga veza!

  • Veza përmirëson përqendrimin
  • Ju bën më të vëmendshëm
  • Veza është e mbushur me ushqyes themelorë
  • Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë
  • Veza i jep energji trurit
  • Mbron sytë.