Ja pija “magjike” që parandalon sulmet e zemrës

125
Produkte të ndryshme natyrale njihen për vetitë e tyre kuruese. ndër ilaçet më të fuqishëm natyrorë janë cilësuar hudhra dhe limonët, të cilët përveç përdorimit në kuzhinë, sjellin edhe shumë të mira shëndetësore dhe luajnë rol të rëndësishëm në mjekësinë natyrale. Kombinimi i hudhrës me lëng të limonit është ndër metodat më efektive natyrale për arterie të bllokuara. Arteriet e bllokuara janë simptomë e arterosklerozës, sëmundje e cila shpinë deri tek sulmet në zemër dhe pikën në tru.
Për të përgatitur një pije të tillë është e rëndësishme që të merrni; një litër ujë, 6 limona të qëruar të prerë në copa të vogla dhe 30 copëza të hudhrës të prera në pjesë të imëta. Përzieni të gjithë përbërësit, futni në një tas dhe tasin vlojeni. Kur të vlon, pritni derisa të ftohet dhe pastaj vendoseni në frigorifer. Dozën e parë e pini 50ml”>50ml në ditë për tri javë. Pastaj pushoni për një javë. Në javën e tretë filloni prapë të pini 50ml”>50ml çdo ditë për tri javë. Këtë trajtim e përsëritni për gjashtë muaj.