Ja cilat janë ushqimet efikase pas kimioterapisë

323

Shkenca amerikane/ Për mos zhvillimin e sëmundjes më pas, një ndihmesë japin kurat popullore

Kanceri është një nga sëmundjet më të rënda, që rrezikon jetën e njeriut. Përveç operacioneve dhe kimioterapisë, një ndihmesë të dukshme në mos zhvillimin e kësaj sëmundjeje japin kurat e përgatitura me metoda popullore.

Aloe-vera- Për këtë qëllim përdoret edhe bima e aloe verës. Lëngu i nxjerrë nga kjo bimë përzihet me mjaltë. Ky mjekim ka dhënë efekte të përkryera në përmirësimin e të sëmurëve pas kimioterapisë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf