Hipertensioni arterial, si ta mbani nën kontroll me mënyrën më natyrale

119

VRASËSI I HESHTUR/ Disa udhëzime të shkurtra që ju mundësojnë parandalimin dhe avancimin e sëmundjes

Nëse interesoheni të dini se a mund të rregulloni tensionin e gjakut pa marrë ilaçe, përgjigja është tepër optimiste. Sipas specialistëve, në disa raste tensioni i lartë i gjakut, d.m.th. hipertensioni jo shumë i lartë mund të përballohet me sukses duke realizuar disa ndryshime në jetën e përditshme si dhe në regjimin ushqimor. Të njëjtat udhëzime vlejnë edhe për rastet e hipertensionit të mesëm dhe atij shumë të lartë, por gjithmonë në kombinim me terapitë- mjekësore për të pasur rezultat më të mirë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf