Hemorragjia cerebrale, shenjat paralajmëruese, faktorët që avancojnë sëmundjen dhe trajtimi

328

STUDIMET/ Sipas mjekëve, preken më shumë moshat mbi 60 vjeç. Ja disa këshilla si të largojmë sëmundjen vdekjeprurëse

Faktorët që ndikojnë në avancimin e sëmundjes/ Hemorragjia cerebrale njihet ndryshe nga populli edhe me fjalët i ra pika, ose i plasi gjaku në tru. Më të rrezikuar nga kjo sëmundje janë njerëzit që kanë probleme me zemrën dhe qarkullimin e gjakut. Për këta të sëmurë, mjekët rekomandojnë që të evitohet sa më shumë ekspozimi ndaj diellit. Faktorët kryesorë që ndikojnë në avancimin e kësaj sëmundjeje kaq të rrezikshme janë…

Shkrimin e plotë do ta lexoni në “Telegraf” print