Gurët në tëmth, ja mënyrat si të shmangni krizat nëpërmjet ushqimit

124

Mbipesha përbën një faktor rreziku për shfaqjen e këtyre problemeve si pasojë e sekretimit të shtuar të kolesterolit

Përdorimi i disa ushqimeve të caktuara, mund të provokojë kriza te personat që vuajnë nga kjo patologji.  Mbipesha përbën një faktor rreziku për shfaqjen e këtyre problemeve si pasojë e sekretimit të shtuar të kolesterolit. Ka disa ushqime që ndikojnë në shfaqjen e gurëve në tëmth, madje disa prej tyre ndikojnë në shfaqjen e krizave (kolikave) të gurëve. Kryesisht ushqimet me yndyrë dhe pijet alkoolike.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf