Gurët në tëmth dhe kurimi i tyre

266
Gurët në tëmth janë një patologji e shpeshtë, sidomos për pacientët shqiptarë. Shenjat kryesore të kësaj sëmundjeje janë dhimbjet tmerrësisht të forta në brinjën e djathtë, të shoqëruara me temperaturë dhe me zverdhje.

Ç’janë gurët në tëmth? 

Patologjia e quajtur gurët në tëmth, është një nga patologjitë më të shpeshta kirurgjikale. Është një patologji që sidomos 10-vjeçarin e fundit ka gjithnjë e më tepër shpeshtësi të lartë.
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf