Gurët e tëmthit si bëhet trajtimi kirurgjikal, jo kirurgjikal dhe terapia me tretje direkte

198

INTERVISTA/ Flet për “Suplementin Shëndetësor” Dr. Altin Cekodhima, mjek astrolog në Tiranë

Formimi i gurëve në tëmth shkaktohet zakonisht nga një tepri e madhe e kolesterinës në lëngun e tëmthit. Por se kush janë më të rrezikuar nga gurët në tëmth, cilat janë shenjat, si diagnostikohet sëmundja dhe për mënyrën e trajtimit flet për Suplementin Shëndetësor doktor Altin Cekodhima, mjek astrolog.

Çfarë janë gurët e tëmthit?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf