Gjithçka mbi alergjitë e syrit

245

Cilat janë simptomat e sëmundjes, shkaktarët, arsyet pse alergjenët prekin sytë, si mjekohet dhe si duhet të mbroheni

Keni sy të kuq dhe të ënjtur nga alergjia? Nuk jeni vetëm – miliona njerëz përballen me alergjitë e syrit, ose konjunktivit alergjik. Një kompresë e ftohtë mund t’ju jap një ndihmë të shpejtë para se të dilni në publik. Por për shërim afat-gjatë, ju duhet të identifikoni shkaktarët dhe të trajtoni simptomat.

Cilat janë simptomat e alergjisë së syrit?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf