Gjërat që “ngopin” dietën tuaj

66
Ndryshimet në dietë mund të rezultojnë me më shumë energji, netë me shumë gjumë më të mirë dhe lëkurë që duket më shëndetshëm.
Ndryshimet e thjeshta të dietës mund të kenë një ndikim të madh në shëndet, sipas nutricionistes, Fiona Hunter.
Ngrënia e salmonit më shumë, vezëve të ziera dhe kivit do të iu ndihmojë që të bëni gjumë shumë të të mirë.
“Dieta kurrë s’ka qenë e komplikuar dhe nuk ka asnjë arsye për të qenë”, ka thënë Hunter”.
“Të bërit disa ndryshime të shpejta tregon se ngrënia e shëndetshme nuk do shumë punë”, ka shtuar ajo.
Ajo ka pohuar se:
Ndryshmet në dietë rrisin shëndetin.
Përdorimi i drithërave shton nivelin e energjisë
Vezët e ziera reduktojnë simptomat e kokëdhimjes nga pirja
Salmoni i konservuar mund të ndihmojë në çrregullimet sezonale.