Gazeta Telegraf/ Ja cila është mënyra ideale për të menaxhuar stresin e vjeshtës

174

Ulja e
temperaturave, fillimi i shkollës , trafiku i rënduar, të gjitha këto na
kujtojnë se ka ardhur vjeshta, ndaj dhe kujdesi ynë duhet të jetë më i madh

Ajo që këshillojnë
studiuesit është konsumimi i lartë i lëngjeve, por dhe i ujit, pasi rrisin përqendrimin
dhe ulin dehidratimin, sidomos te studentët të cilët janë më të ngarkuar emocionalisht,gjithashtu mos harroni të konsumoni sa më shumë karbohidrate, dhe sa më pak erëza.