Flini me lëvoren e bananes në kokë, ja rezultatet

186
Migrena është një fenomen i shpeshtë që shfaqet te persona të ndryshëm, prandaj është e rëndësishme që ne shpesh të përdorim mënyra të ndryshme për eleminimin e saj. Zakonisht migrena përcillet me marramendje, vjellje dhe ndjeshmëri të lartë ndaj dritës dhe zërit. Në çdo rast, shkaktari i migrenës mbetet i paidentifikuar. Mund të shkaktohet nga ndryshimet hormonale, për shkak të stresit, ekspozimit në diell etj. Bananja është një produkt që na vjen në ndihmë për eleminimin e kësaj sëmundje. Mjafto që ju të mbështillni një kub akulli me lëvore të bananes dhe ta vendosni në kokë, pasi që kjo ndikon që kaliumi të absorbohet direkt përmes lëkurës.Veç bananes, në shërimin e migrenës ndihmon edhe mjalti, gjalpi i kikirikut, xhenxhefili etj.