Dr. Theodhor Duma: Kafja për diabetikët, sa dhe si duhet të pihet

430

INTERVISTA/ Flet për suplementin “Mjeku në familje”, Dr. Theodhor Duma

Kafja ka fituar një popullaritet të madh në të gjitha shtresat e popullsisë. Sidomos kafja e mëngjesit është kthyer në një rit, jo vetëm për faktin se të nxjerr nga përgjumja, por edhe për ndjenjën e kënaqësisë që të krijon shija dhe aroma e saj. Por se çfarë efekti ka kafeja e mëngjesit në organizmin e njeriut, cilat janë sëmundjet që ajo parandalon, a ka ndikim negativ pirja e kafesë nga personat diabetik dhe se çfarë është kafeja diabetike i shpjegon për suplementin “Mjekun në familje”, doktor Theodhor Duma.

Doktor çfarë efekti ka kafja e mëngjesit në organizëm?

per me teper lexoni Gazeten Telegraf