Dr. Ervin Priftaj: Çfarë është intoleranca ushqimore, simptomat dhe sëmundjet që shkakton

518

INTERVISTA/ Flet për suplementin “Mjeku në familje”, Dr. Ervin Priftaj, mjek në Tiranë

Intoleranca ushqimore e thënë me fjalë të thjeshta është një “bombë në sistemin tonë imunitar”, një helmim i vazhdueshëm i organizmit tonë, shkaktuar nga ushqimet që konsumohen më shpesh. Por se cilat janë simptomat e sëmundjes, kush janë patologjitë e lidhura me të, cila është lidhja e obezitetit me intolerancën ushqimore dhe çfarë mënyrë përdoret për diagnostikimin e saj e shpjegon në një intervistë për suplementin “Mjeku në familje”, Dr. Ervin Priftaj.

Për më tepër lexoni në Telegraf