Disa arsye shëndetësore për ta dashur kafenë

212

Një studimi ka zbuluar se kafeja është e lidhur me emocione pozitive, përfshirë kënaqësi, mirësi, joshje, qetësi dhe lumturi

Të gjithë e duam kafenë dhe na pëlqen të dëgjojmë se ajo na ndihmon neve. Një studimi ka gjetur se kafeja është e lidhur me emocione pozitive, përfshirë kënaqësi, mirësi, joshje, miqësi, qetësi dhe lumturi. Veç kësaj, kafeja shumicës prej neve na i hap sytë në mëngjes. Por, një kohë të gjatë kafeja është konsideruar ves dhe, edhe pse gjithmonë nxirren në pah anët e saj të shëndetshme, ajo po ashtu ka disa të meta. Përmes artikullit në vazhdim mjeku.net sjell gjashtë anë pozitive dhe dy anë negative të kësaj pije të ngrohtë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf