Dhimbja e kokës, çfarë e bën serioze një dhimbje koke

177

Dhimbjet e kokës nga sinuset janë një problem i zakonshëm që shumë njerëz i përjetojnë, veçanërisht kur ato kanë të ftohur ose grip

Dhimbjet e kokës janë shumë të zakonshme dhe kanë shumë shkaqe. Edhe pse ato janë një burim i shpeshtë i stresit dhe ankthit, dhimbjet e kokës janë shenjë shumë e rrallë e një sëmundjeje të rëndë. Shumë vuajtës të dhimbjes së kokës shqetësohen për të pasurit e një tumori të trurit, por kjo është një ngjarje shumë e pazakontë. Ekzistojnë lloje të ndryshme të dhimbjeve të kokës, që përfshijnë tensionin e dhimbjeve të kokës nga sinuset dhe migrena.

Dhimbje koke nga tensioni

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf