Bronkitit kronik, shkaqet, shenjat klinike dhe mjekimi

1484

INTERVISTA/ Dr. Shk. Reshat Koçi specialist i sëmundjeve të mushkërive: “Kujdes temperatura e ulëta dhe lagështirën”

Bronkiti kronik është një prej sëmundjeve më të shpeshta, të cilat prekin mushkëritë, organin jetik për njeriun. Periudha e muajve të lagësht e të ftohtë sikurse janë fundvjeshta dhe dimri, janë edhe muajt në të cilët kjo sëmundje shpërthen. Ndryshe nga bronkiti akut, i cili kurohet, ai kronik rishfaqet herë pas here dhe është e vështirë të kurohet plotësisht. Dr. Shk. Reshat Koçi, specialist i sëmundjeve të mushkërive flet për këtë patologji, duke dhënë edhe udhëzimet përkatëse.

Prof. Reshati çfarë është bronkiti kronik dhe kush janë shkaqet e shfaqjes së tij? 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf