Bimët shëruese sipas grupeve të gjakut

256

REKOMANDIME/ Ja një listë e shkurtër e bimëve shëruese, të cilat përputhen ose jo me grupin tuaj të gjakut

Po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar marrja e bimëve shëruese sipas grupeve të gjakut, ndërsa dieta e cila po ashtu rekomandon ushqimin në përputhje me grupin e gjakut tashmë është treguar efikase. Bimët shëruese mund të jetë edhe problematike për shëndetin nëse nuk konsumohen ashtu siç janë përshkruar. Nuk është mirë thjesht të shkoni në farmacinë më të afërte bimore ose në treg dhe të blini një qese me diçka në të cilën shkruan që zgjidh problemin tuaj, duhet të informoheni në kohë. Po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar marrja e bimëve shëruese sipas grupeve të gjakut, ndërsa dieta e cila po ashtu rekomandon ushqimin në përputhje me grupin e gjakut tashmë është treguar efikase. Ja një listë e shkurtër e bimëve shëruese, të cilat përputhen ose jo me grupin tuaj të gjakut…

Shkrimin e plotë do ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print