Bimët pranverore kurojnë kolesterolit, alergjinë, mbrojnë zemrën dhe zëvendësojnë viagrën

153

Ato janë shkëlqyeshme pasi mbajnë nën kontroll tensionin e gjakut dhe lehtësojnë simptomat e depresionit

Pranvera është këtu dhe ka ardhur koha që ju të rritni konsumimin e ushqimeve pranverore. Nëse u kushtoni vëmendje ushqimeve në supermarket ose treg, do të vëreni që janë përplot të mbushur me perime të gjelbra, siç janë shpargu, spinaqi, etj..Perimet pranverore ofrojnë nivel të lartë të vitaminës K, hekurit dhe fitonutrientëve, të cilët reduktojnë rrezikun nga krijimi i sëmundjeve kronike.

Shpargu

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf