Bëni kujdes! Kjo stinë s’është e favorshme për kockat, rrugët respiratore, ulçerën dhe zemrën

123

NDIKIMI I MOTIT NË SHËNDET/ Që njerëzit të mësohen me këto ndryshime, mjekët këshillojnë sa më pak kafe dhe çaj

Kohët e fundit moti është shfaqur shumë kapriçioz, me ndryshime të shpeshta të kushteve atmosferike dhe temperature që luhaten shumë brenda intervalesh të shkurtra kohore. Kushtet në hapësirën përreth nesh janë vazhdimisht në ndryshim dhe kjo nuk na ndikon vetëm stilin e jetës, por edhe shëndetin. Shira të zgjatur që kanë nisur prej javësh, ndërkohë që fiziologjikisht përgatitemi për pranverë dhe ditë me diell, nuk janë aspak të favorshëm për kockat, rrugët respiratore, por edhe për ulçerën dhe zemrën.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf