Aloe Vera, shëron sterilitetin, mishin e huaj në mitër dhe gjëndrat tiroide

2400

MBROJTËSE E SHËNDETIT TONË/ Ja ndikimi i saj në gjinekologji, pediatri, urologji, stomatologji dhe sistemin endokrinë

‘Çdo zinxhir është i fortë vetëm aq sa hallka më e dobët në të’. Kjo thënie i dedikohet shëndetit tonë, që do të thotë që jemi të shëndoshë aq sa është e shëndoshë pjesa më e dobët e organizmit tonë. Si ta dimë se cila është ajo ‘hallkë’ që është më e dobëta në organizmin tonë para se ajo të ‘këputet’. Para paraqitjeve të simptomave nuk kemi si ta zbulojmë. Në organizmin tonë pa ndalim zhvillohen zinxhirë biokimikë, reaksionet e të cilëve rrjedhin me dinamizëm në baraspeshë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf