9 gjëra që duhet të dini për virgjërinë

Pavarësisht thashethemeve të krijuara rreth humbjes së virgjërisë, gjithçka s’është asgjë më shumë se ca mite.
Askujt s’i intereson nëse jeni apo s’jeni e virgjër – mitizimi i seksit si akt i jashtëzakonshëm ka filluar si formë e ndalimeve fetare dhe romantizmit ku seksi dhe dashuria shkonin së bashku.
Humbja e virgjërisë nuk është tamam ashtu siç e keni parashikuar- mund të humbet edhe pa akt seksual.

Ja çfarë duhet të dini:

Himeni nuk është tërësisht i mbyllur – ndryshe nuk do të mund ta kalonim ciklin mujor.
Ka mundësi t’ju dhembë pak – nuk është ndonjë dhimbje e papërballueshme.
Virgjëria nuk është dhuratë – nuk jeni të detyruar të bëni marrëdhënie nëse nuk e ndjeni apo nëse viheni në qoshe.
Humbja duhet planifikuar – që të papriturat dhe të evitohet ndonjë abort i mëvonshëm, apo mbrojtja nga sëmundjet seksuale.
Nuk do të arrini orgazëm në herët e para – është e pamundur që vajzat të arrijnë orgazëm gjatë humbjes apo në herat e para.
Pas aktit lidhja juaj do të ndryshojë – akti e afron edhe më afër çiftin.

Mund ta humbni disa herë – në kuptimin që secila herë të jetë e bukur dhe e jashtëzakonshme si hera e parë.