10 arsye pse vera është më e mirë se një i dashur

153

Nuk ka dyshime! ?Vajza!

E dimë shumë mirë se një natë jashtë me miket tuaja
nën shoqërinë e verës nuk krahasohet me asgjë. Takimet romantike apo lidhjet
mund të bëhen të vështira dhe të komplikuara.

Për këtë ne keni 10 arsye pse vera është zgjidhja më
e mirë:

1. Kjo pije do ju bëjë gjithmonë të lumtur, që në
gllënjkën e parë.

2. Vera ju ofron variacione. Këtë natë merlot,
tjetrën chardonnay e kështu me rradhë…

3. Vera është gjithmonë në anën tuaj kur jeni të
mërzitur, kur jeni të ekzaltuar, kur nuk dini çfarë të bëni dhe lista 
vazhdon.

4. Vera ju pranon ashtu siç jeni; të çmendura,
euforike, të turpshme, lozonjare, me nerva, pa nerva.

5. Vera nuk do ju refuzojë asnjëherë, as t’ju
injorojë apo t’ju lerë në baltë.

6. Vera nuk ka miq apo familjarë që do ju duhet t’i
bëni për vete.

7. Vera nuk ka ish të dashura, vajza me të cilat
flirton apo shumë femra rreth saj që mund t’ju bëjnë xheloze.

8. Vera, madje, ju jep forcë të shprehni ndienjat
tuaja pa pasur turp prej saj.

9. Vera nuk bëhet xheloze nëse ju preferoni një pijë
tjetër njëherë në kaq.

10. Vera nuk do ju kërkojë kurrë të bëni kompromis
me të!