ZYRTARE/ KE rekomandon hapjen e negociatave të Shqipërisë me BE

479
Komisioni Europian rekomandon hapjen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian, duke “kurorëzuar” një aspirate shumëvjeçare të Shqipërisë
Raporti prej 37 faqesh është publikuar pak minuta më parë dhe me anë të cilit, Komisioni Europian i rekomandon anëtareve të BE-së, hapjen e negociatave të anëtarësimit me vendin tonë.
Përfaqësuesja e Lartë e BE, Federica Mogherini gjatë fjalës së saj tha se Komisioni rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërine.