Zgjidhi krizën politike në Shqipëri, nesër në Tiranë vjen zyrtari i lartë i SHBA-ve

160
Një muaj më përpara, ai do të vinte në Shqipëri për të zgjidhur krizën politike që PS dhe PD duket sikur nuk do ta kapërcenin.
Nesër në Tiranën e heshtur por të “zënë” me numërimin e votave, do të zbarkojë Hoyt Brian Yee, zyrtari i lartë i Departamentit Amerikan të Shtetit. Yee pritet të takojë liderët kryesorë të vendit të hënën. Ende nuk bëhne me dije detaje të taskimeve të tij në kryeqytet.
Yee ishte negociatori që afroi palët për zgjidhjen e ngërçit politik, pas dështimit të përfaqësuesit të PPE-së McAllister.