Zef Hila: Zgjedhjet e 30 Qershorit në Bashkinë Vau Dejës janë modeli i një procesi të dështuar dhe të manipuluar

196

Zef Hila ka komentuar zgjedhjet e 30 qershorit ne Bashkinë Bashkinë Vau Dejës duke i quajtuar ato si model i një procesi të dështuar dhe të manipuluar. Ai gjithashtu shprehet se avokati Daci në deklaratën e tij ka pohuar se ka prova të mjaftueshme që ky procesi të jetë i pavlefshëm. Japostimi i tij i plotë: 

Zgjedhjet e 30 Qershorit në Bashkinë Vau Dejës janë modeli i një procesi të dështuar dhe të manipuluar. Kjo ka qenë deklarata e avokatit të njohur për çeshtjet zgjedhore Jordan Daci i cili po merret pikërisht me këtë çeshtje në Bashkinë Vau Dejes. Avokati Daci ka vënë theksin tek fletet e votimit ndërkohë që ka theksuar se dokumenti doganore i siguruar tashmë dhe i bërë publik është një provë e fortë e cila hedh dyshime të arsyeshme se procesi i zgjedhjeve të 30 Qershorit është i manipuluar.

Nga ana tjetër ai rendit edhe një sërë shkeljesh të tjera të procesit siç është edhe rasti i anëtares së KZAZ 6 e cila përveç se e punësuar në kompaninë e kandidatit të PS është edhe kandidate në listën e këshilltarëve të PS.

Daci u shpreh se ka prova të mjaftueshme që procesi të jetë i pavlefshëm. Daci ndër të tjera deklaroi se do të ndiqen të gjitha procedurat ligjore për të hedhur poshtë procësin dhe zgjedhjet të ribëhen në Bashkinë Vau Dejës.

Video/ Prova dhe Fakte, ja si u manipulua procesi i zgjedhjeve ne Bashkine Vau Dejes

Zgjedhjet e 30 Qershorit ne Bashkine Vau Dejes jane modeli i nje procesi te deshtuar dhe te manipuluar. Kjo ka qene deklarata e avokatit te njohur per ceshtjet zgjedhore Jordan Daci i cili po merret pikerisht me kete ceshtje ne Bashkine Vau Dejes. Avokati Daci ka vene theksin tek fletet e votimit nderkohe qe ka theksuar se dokumenti doganore i siguruar tashme dhe i bere publik eshte nje prove e forte e cila hedh dyshime te arsyeshme se procesi i zgjedhjeve te 30 Qershorit eshte i manipuluar.Nga ana tjeter ai rendit edhe nje sere shkeljesh te tjera te procesit sic eshte edhe rasti i anetares se KZAZ 6 e cila pervec se e punesuar ne kompanine e kandidatit te PS eshte edhe kandidate ne listen e keshilltareve te PS.Daci u shpreh se ka prova te mjaftueshme qe procesi te jete i pavlefshem. Daci nder te tjera deklaroi se do te ndiqen te gjitha procedurat ligjore per te hedhur poshte procesin dhe zgjedhjet te ribehen ne Bashkine Vau Dejes.

Gepostet von Zef Hila-Faqja Zyrtare am Sonntag, 14. Juli 2019