Zbulohen kandidatët e PDIU, emrat që kryesojnë listat në disa qarqe

224
Ndërsa sot skadon afati për regjistrimin e kandidatëve në zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit zbulohet listën e deputetëve të PDIU-së në disa qarqe.
Kështu kryetari i kësaj partie, Shpëtim Idrizi siç bën me dije do të kandidojë në Tiranë, ndërsa Mesila Doda mund të kandidojë në Durrës.

Në Vlorë do të kandidojë Tahir Muhedini, në Lezhë Zef Doçi dhe në Elbasan Aqif Rakipi.

Qarku Tirane
Shpëtim Idrizi

Qarku Durres
Mesila Doda (E pakonfirmuar, mund te jete e dyta ne Tiranë)

Qarku Vlore
Tahir Muhedini

Qarku Lezhë
Zef Doçi

Qarku Elbasan
Aqif Rakipi