Zaev uron Ramën për fitoren: Besoj të bashkëpunimi mes dy vendeve

266
Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev i ka dërguar një mesazh urimi kryeministrit shqiptar, Edi Rama me rastin e fitimit të zgjedhjeve.
Zaev, në urimin e tij publikuar në faqen zyrtare të qeverisë maqedonase shpreh bindjen për një bashkëpunim më të mirë mes dy vendeve.
URIMI
“Zgjedhjet demokratike në Republikën e Shqipërisë e tregojnë përcaktimin e qytetarëve të Shqipërisë drejt respektimit të vlerave evropiane, të cilët janë ardhmëria e shtetit, por edhe të tërë rajonit. Jam i bindur se do të vazhdojë përkushtimi Juaj drejt proceseve demokratike dhe reformuese, sipas standardeve të BE-së dhe NATO-s”, thekson Zaev në urimin.
“Unë besoj,-shton Zaev- se do të vazhdojë edhe bashkëpunimi miqësor dhe parimor mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Shqipërisë përmes respektimit të ndërsjelltë, mirëkuptim dhe mbështetje, në interes së sigurimit të një jete më cilësore për qytetarët e dy shteteve tona, si dhe për zhvillimin e stabilitetit të Ballkanit në tërësi.