Ylli Dylgjeri: Pas Qershorit vjen… Prilli, na sill edhe dy gin!

210

Kreu i Komisionit Europian Jeane Claude Junker, është i njohur si dashamirës i pijes, dhe është parë shumë herë duke u mbajtur te kolegët për shkak të teprimit me qejfin.

Këshu duket se u shfaq edhe sot kur tha se ‘Qeveria Rama ka bërë progres në luftën kundër krimit dhe drogës’, kur vetë raportet e BE-së dhe SHBA, e shikojnë trafikun e drogës si të lidhur me qeverinë Rama.

Me një bejte në profilin në facebook e ka përkujtuar këtë moment të sotëm edhe Ylli Dylgjeri.

Pas Qershorit vjen… Prilli, na sill edhe dy gin!

Dialog:

Juncker: Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri, në fund të muajit…prill?

Rama: Qershor

Juncker: Po, domethënë, janë në muajin e fundit pas muajit të fundit.

Rama: Po, viti ka 12 muaj.

Juncker: Ah po qershor, këto zgjedhje duhet të mbahen, dhe shqiptarët duhet të votojnë.

Dakort, na sill dhe dy gin…