Ylli Dylgjeri: Me 25 jo vetëm molotov do hudhim, po ke partia na thanë se do të vijë vetë dhe Molotovi për bisedime!

414

Nga Ylli Dylgjeri

Lajm
Nuk do të ketë më protesta?!
Rama nis pastrimin e fasadës së kryeministrisë…

Sapo e lexova këtë titull lajmi u gëzova pa mase dhe sipas zakonit gazetaresk kërkova 
ta verifikoj lajmin në dy burime. Menjëhere i rashë ziles së telefonit të një demokrati ne lagje time me master në prodhimin e molotoveve.
-Aloooo Demo, Dylgjeri jam. Çkemi? Si po shkojnë përgatitjet për datën 25?
-Mirë fare shefo!
-A do ketë me bomba molotov në 25, se po lexoj një lajm…
-A do ketë theeee? Me 25 jo vetëm molotov do hudhim, po ke partia na thanë se do të vijë vetë dhe Molotovi për bisedime!
– Rrofsh Demo. Po dalim në Rinas ta presim. Ciao