Vojo Bregu: Në 2018-n armiku nuk luftohet më me plumba

312
Një ditë pasi ministri Niko Peleshi ka njoftuar rihapjen e eksportit të bagëtive të imta dhe mishit të tyre nga Shqipëria në Serbi, ka reaguar ish-sekretari i përgjithshëm i Ministrisë e Bujqësisë, Vojo Bregu, i cili ironizon lidhur me këtë çështje, duke vënë theksin tek siguria e mishit të bagëtive të imta. “From Milot to Serbia with love!” Në 2018 armiku nuk luftohet më me plumba, por duke i çuar brucelozën dhe tuberkulozin nëpërmjet eksportit të kafshëve të gjalla!”, shkruan Vojo Bregu.

Ka raste të deklaruara bruceloze në Gjirokastër, Vlorë, Lezhë, në Shijak, Lushnjë dhe Shkodër.