VIDEO/ Vlorë, nis ceremonia e festimit të 105-Vjetorit të Pavarësisë

187
Kanë nisur paradite në qytetin e Vlorës, festimet për 28 Nëntorin, 105-Vjetorin e shpalljes në Pavarësisë së Shqipërisë. Presidentët e Shqipërisë dhe Kosovës si dhe Kryeministri Edi Rama marrin pjesë në ceremoni. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është detyruar të kthehet në Kosovë për një takim me një zyrtare të lartë amerikane. 
Ceremonia ka nisur me Himnin e Flamurit.