(VIDEO)/ Petrit Vasili: Shkollëpaku ku është? Pse nuk na paralajmëron për rrezikun Trump, që rikandidon?

106

Nga Petrit Vasili:

Presidenti Trump rritet dukshem ne sondazhe vecanerisht per transformimin ekonomik.

Presidenti Trump rikandidon serish.

Shkollepaku se ku eshte futur dhe akoma s’po behet i gjalle,qe te lajmeroje amerikanet,shqiptaret dhe boten per rrezikun e rizgjedhjes se Trump.

Dikur e bente edhe me krenari,edhe me siguri,edhe me trimeri,edhe me zgjuarsi,edhe me karshillek edhe me pak trapllëk…..

Deri atehere mbeten ne fuqi paralajmerimet e vjetra te shkollepakut,qe per fat te keq amerikanet nuk i fishkellejne hiç,ndaj ndiqni VIDEON dhe informohuni.

Shkollepaku ku eshte,pse nuk na paralajmeron per rrezikun Trump,qe rikandidon?(VIDEO).Presidenti Trump rritet dukshem ne sondazhe vecanerisht per transformimin ekonomik.Presidenti Trump rikandidon serish.Shkollepaku se ku eshte futur dhe akoma s'po behet i gjalle,qe te lajmeroje amerikanet,shqiptaret dhe boten per rrezikun e rizgjedhjes se Trump.Dikur e bente edhe me krenari,edhe me siguri,edhe me trimeri,edhe me zgjuarsi,edhe me karshillek edhe me pak trapllëk…..Deri atehere mbeten ne fuqi paralajmerimet e vjetra te shkollepakut,qe per fat te keq amerikanet nuk i fishkellejne hiç,ndaj ndiqni VIDEON dhe informohuni.

Gepostet von Petrit Vasili am Dienstag, 9. Juli 2019