Video, Petrit Vasili: Shiheni shëmbëlltyrën me erë kanalesh ujrash të zeza të 30 qershorit

232

Nënkryetari i LSI Petrit Vasili ka shpërndarë në faqen e tij në facebook një video ku tregohet qarte manipullimi i votimit farsë të 30 qershorit.

“Shihni votimet e Edi Ramës me kutitë e votimet në mes të sheshit, ngjitur me kazanin e plehrave dhe me komisionerë ordinerë si vetë Edi Rama, që mbushin kutitë me vota” shkruan ai në shenimin e tij.

Na Petrit Vasili

Shiheni shëmbëlltyrën me erë kanalesh ujrash të zeza të 30 qershorit(VIDEO).

Shihni votimet e Edi Ramës me kutitë e votimet në mes të sheshit, ngjitur me kazanin e plehrave dhe me komisionerë ordinerë si vetë Edi Rama,që mbushin kutitë me vota.

S’besoj se ekziston më ndonjë njeri me mend në kokë në Shqipëri dhe jashtë Shqipërisë,që mund të guxojë të flasë e të pranojë këtë turp dhe shëmtirë kriminale dhe banale njëkohësisht.

Shiheni shembelltyren me ere kanalesh ujrash te zeza te 30 qershorit(VIDEO).Shihni votimet e Edi Rames me kutite e votimet ne mes te sheshit, ngjitur me kazanin e plehrave dhe me komisionere ordinere si vete Edi Rama,qe mbushin kutite me vota.S'besoj se ekziston më ndonje njeri me mend ne koke ne Shqiperi dhe jashte Shqiperise,qe mund te guxoje te flase e te pranoje kete turp dhe shemtire kriminale dhe banale njekohesisht.

Gepostet von Petrit Vasili am Freitag, 5. Juli 2019