VIDEO LIVE/ Nis diskutimi për Shqipërinë në Bundestagun gjerman

220

Ka nisur para pak minutash diskutimi në Bundestagun gjerman për rezolutën e grupimeve CDU/CSU dhe SPD për çeljen e negociatave me Shqipërinë. Siç dihet ajo propozon çeljen e negociatave për vendin tonë pasi të realizohen 9 kushte. Rezoluta është mbrojtur nga deputeti i CDU, Florian Hahn.
KETU mund të shihni LIVE punimet e Bundestagut.